Hotel Trusten

Eten & Drinken

cropped-WOLKJE-FAVICON-512x512.jpgBar hotel Trusten

Hotel Trusten heeft een gezellige bar die dagelijks van 17:00 tot 20:00 is en waar u altijd welkom bent voor een drankje, een hapje en een praatje. Als het gezellig is, kan het zomaar wat later worden dan 20:00 uur. Lees verder…..


OCHO-logo-on-white-1

Restobar Cuarto Ocho

In juni 2018 heeft Hotel Trusten te Willemstad haar Spaanse Restobar Cuarto Ocho geopend (www.cuartoocho.nl). U bent welkom van woensdag tot en met zondag voor kleine gerechtjes en diner. Lees verder….


 


wijngids-270x270

Omfietswijnen en Spaanse wijnen

Hotel Trusten schenkt een selectie ‘Omfietswijnen’, wisselend geselecteerd uit de gelijknamige edities. ‘De proefnotities van Nicolaas Klei ontlokken al jaren kreten van enthousiasme aan een ieder die van wijn houdt. Zo liet ook Remco Campert zich recentelijk lovend uit over de gids: ‘Ik benijd de wijndeskundigen. Wat die niet allemaal ruiken! Hun speurneus roept de herinnering aan zonnige landschappen in het Zuiden op. Lees meer….


MINIBAR

Minibar

In de minibar bevindt zich onder meer een collectie aluminium flesjes met diverse soorten gedistilleerd: Jenever, Wodka, Whiskey, Gin & Rum afkomstig van de exclusieve Amsterdamse – award winnende – Golden Arch Distilleerderij. Lees verder om te zien wat er nog meer in de minibar is verstopt….