Hotel Trusten

Hotel Trusten

Midden in het historische hart van Willemstad – één van de oudste en mooiste vestingsteden van Nederland – vindt u Hotel Trusten. Ruim, inspirerend en rustgevend. Dat slaapt anders dan thuis en dat is ook de bedoeling.

BAR 2We are great in bed.

Hotel Trusten heeft 7 unieke kamers met heerlijke boxspringbedden, ruime badkamer, TV, bureau en een apart zitje, minibar, koffie, thee en een safe. De lobby & lounge-met-bar heeft een piano en soms een pianist. Het restaurant met open-keuken is (Baskisch) Spaans! Voor de wijnen zijn we omgefietst en naar Spanje gereisd, de WiFi is razendsnel en parkeren is gratis.

Hotel Trusten heeft alles wat de meeste andere hotels missen. En omgekeerd. Het ontstond in de oude vesting Willemstad uit realistische wensen die gasten mogen hebben. De eigenaar was zelf frequent bezoeker van hotels in alle delen van de wereld. Dat leverde zowel ideeën als ergernissen op. Met die laatste rekende hij af. Dat is essentieel in het concept. Een gevolg ervan zijn bijvoorbeeld de realistische prijzen voor dranken in de hotel- en minibar.

Nog niet overtuigd?

Hotel Trusten is open en u bent welkom. Voor zaken, een nachtje weg, om wat te komen eten of een feest. U mag het zeggen.