Hotel Trusten

Bereikbaarheid & Parkeren

Bereikbaarheid & toegang tot de vesting

De vesting is van 1 april tot 1 oktober op zondagen en algemene feestdagen tussen 13.00 en 17.00 uur niet toegankelijk voor auto’s zonder ontheffing. Indien u gedurende die tijdstippen wilt inchecken, verzoeken wij u vriendelijk dit aan te geven op uw reserveringsformulier en voorafgaand aan uw aankomst contact op te nemen met Hotel Trusten op 0168 – 722 300. Wij zorgen er dan voor dat u met een toegangspas wordt binnen gelaten.

Indien u tijdens uw verblijf in Hotel Trusten op zondag met de auto de vesting wilt verlaten en tussen 13.00 en 17.00 uur wilt terugkomen vraag dan voor uw vertrek een toegangspas bij de receptie.

Parkeren

Het gehele jaar geldt er op donderdag tot en met zondag van 11.00 tot 21.00 uur een maximale parkeerduur van 2 uur in de gehele Vesting van Willemstad met uitzondering van de Grimhoek en de parkeerterreinen rondom het Mauritshuis en jachthaven De Batterij. Tevens vindt u op de parkeerplaats van de plaatselijke supermarkt (Jumbo) een aantal vrije parkeerplaatsen (dus zonder blauwe streep). De Jumbo is enkele minuten lopen van hotel Trusten.
Bij de receptie kunt u een parkeerschijf verkrijgen. Tevens heeft Hotel Trusten enkele privé parkeerplaatsen tot haar beschikking.